Pàgina d'inici > Notícies Barça, Partits Barça > Diada i derrota sorprenent al Camp Nou…

Diada i derrota sorprenent al Camp Nou…

Per oblidar / F: Sport

Tarda calurosa, molt calurosa, a l’Estadi. Tarda de Diada al Camp Nou. Res era habitual i l’equip semblava cansat -potser degut als compromisos de les seleccions- davant un Hèrcules impecable, que va venir plantejant un partit excel.lent. Línies ben juntes, contratacs mortals i amb un porter segur de sí mateix. Resultat: 0-2 i els tres punts cap a Alacant. I ben merescuts. Tot s’ha de dir.

A més, l’estat de la gespa era pèssim, s’aixecava cada dos per tres. Però, com va dir el propi tècnic del Barça, Pep Guardiola “això no és excusa”, tot reconeixent que “l’equip no està al seu màxim nivell, costarà una mica aquest any…” -dard als constants compromisos de les seleccions? Segur que sí-. Guardiola va treure un equip titular estrany però abans del partit tothom estava convençut de la victòria, jugués qui jugués. L’onze inicial amb Valdés, Maxwell, Abidal, Piqué, Adriano, Mascherano -debutant-, Keita, Iniesta, Villa, Messi i Bojan era “prou” competitiu per endur-nos els tres punts, més que suficient, però ahir res va sotir rodó. Els jugadors semblàven esgotats, fora de lloc, “pesats”. Potser també l’horari? Pot ser, però a l’estadi, molts ens vam quedar ben “fregits” amb l’intens sol que queia en un 70% de la graderia i amb el resultat final. El davanter rival Valdez va transformar els dos gols de l’Hèrcules, un a la 1ª meitat i l’altre a la 2ª- però el nostre porter, Valdés, en va salvar alguns més. Si l’Hèrcules juga tota la temporada amb aquest ordre tàctic, segur que es mantindrà a 1ª divisió. Hem de passar pàgina ràpidament i pensar en els propers partits, dimarts arriba la Champions al Camp Nou i el cap de setmana, difícil desplaçament a Madrid, l’Atl. de Madrid ens espera al Vicente Calderón, allà on la temporada passada vam perdre l’únic partit de Lliga. No hi ha temps per lamentar-se. Això acaba de començar. Confiem!

Tarde calurosa, muy calurosa, en el estadio. Tarde de Diada en el Camp Nou. Nada era habitual y el equipo parecía cansado -quizá debido a los compromisos de las selecciones- ante un hércules impecable, que vino planteando un partido excelente. Líneas bien juntas, contraataques mortales y con un portero seguro de sí mismo. Resultado: 0-2 y los tres puntos hacia Alicante. Y bien merecidos. Hay que reconocerlo.

Además, el estado del césped era pésimo, se levantaba cada dos por tres. Pero, como dijo el propio técnico del Barça, Pep Guardiola, “esto no es excusa”, recordando que “el equipo no está a su máximo nivel, costará un poco este año…” -¿dardo a los constantes compromisos de las selecciones? Seguro que sí-. Guardiola sacó un equipo titular extraño pero antes del partido todos estábamos convencidos de la victoria, jugara quien jugara. El once inicial con Valdés, Maxwell, Abidal, Piqué, Adriano, Mascherano -debutante-, Keita, Iniesta, Villa, Messi y Bojan era “suficientemente” competitivo para llevarnos los tres puntos, más que “suficiente”, pero ayer nada salió redondo. Los jugadores parecían agotados, fuera de sitio, “pesados”. Quizá también el horario? Puede ser, pero en el estadio, muchos nos quedamos “fritos” con el intenso sol que caía en un 70% de las gradas y con el resultado final. El delantero rival Valdez transformó los dos goles del Hércules, uno en la 1ª parte y otro en la 2ª -pero nuestro portero, Valdés, salvó un par más. Si el Hércules juega toda la temporada con este orden táctico, seguro que mantendrá la categoría. Tenemos que pasar página y pensar en los siguientes partidos, el martes llega la Champions en el Camp Nou y el fin de semana, difícil desplazamiento a Madrid, el Atl. de Madrid nos espera en el Vicente Calderón, allí donde la pasada temporada perdimos el único partido de Liga. No hay tiempo para lamentarse. Esto acaba de empezar. ¡Confiemos!

VEURE VIDEO RESUM PARTIT

Categories:Notícies Barça, Partits Barça Etiquetes:
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari