Pàgina d'inici > Notícies Barça > Victòria sòlida pel Barça a Santander

Victòria sòlida pel Barça a Santander

Celebrant el gol de Messi / F: Sport

Per fi ha començat la Lliga 2010-2011 i el Barça ho ha fet derrotant al Racing de Santander al Sardinero per un contundent 0 a 3, amb gols antològics de Messi, Iniesta i Villa, que debuta amb la samarreta blaugrana en aquesta competició marcant. Però volem destacar la gran aturada d’un penal que no era, i a mà canviada, del nostre porter Víctor Valdés, què gran ha estat, inconmensurable!

L’equip suma d’aquesta manera els tres primers punts en joc i se sitúa al capdavant de la Lliga amb altres equips. Guardiola, en roda de premsa, s’ha mostrat molt content amb el comportament dels seus homes tot i que creu que a l’equip “encara li falta forma per arribar al millor nivell”, és evident.

El 2n partit de Lliga tindrà lloc al Camp Nou, davant l’Hèrcules, d’aquí dues setmanes degut als partits que diverses seleccions han de jugar. Espanya jugarà contra Liechtenstein en partit classificatori per l’Europcopa 2012. La UEFA i la FIFA s’ho haurien de fer mirar altra vegada doncs els internacionals del Barça, per exemple, han estat en els tres últims mesos vestint més la samarreta de la “selección española” que la nostra, la blaugrana… En fi, paciència i a gaudir d’aquesta gran victòria a Santander.

Al fin ha empezado la Liga 2010-2011 y el Barça lo ha hecho derrotando al Racing de Santander en el Sardinero por un contundente 0 a 3, con goles antológicos de Messi, Iniesta y Villa, que debuta con la camiseta blaugrana en esta competición marcando. Pero queremos también destacar la gran intervención de un penalty que no era, y a mano cambiada, de nuestro portero Víctor Valdés, que ha estado grande, ¡inconmensurable!

El equipo suma de esta forma sus primeros tres puntos y se sitúa enfrente de la Liga con otros equipos. Guardiola, en rueda de prensa, se ha mostrado muy contento con el comportamiento de sus hombres aunque cree que al equipo “aún le falta forma para llegar a su mejor nivel”, es evidente.

El 2º partido de Liga tendrá lugar en el Camp Nou, ante el Hércules, dentro de dos semanas debido a los partidos que distintas selecciones deben jugar. España jugará contra Liechtenstein en partido clasificatorio para la Eurocopa 2012. La UEFA y la FIFA deberían hacérselo mirar nuevamente pues los internacionales del Barça, por ejemplo, han estado en los últimos tres meses vistiendo más la camiseta de la “selección española” que la nuestra, la blaugrana… En fin, paciencia y a disfrutar de esta gran victoria en Santander.

VIDEO DELS GOLS DEL RACING-BARÇA

Categories:Notícies Barça Etiquetes:
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari